Blog, blogging și un vis

Acest articol a fost mutat aici.

Amănunte despre cum merg pregătirile pentru demararea proiectului Semn SPRE carte găsiți pe pagina de Facebook Semn SPRE carte.

Mecanismul de desfășurare al campanie este AICI.

Noua adresă a blogului meu este soniaspatariu.ro.

Articolul anterior
Lasă un comentariu

93 comentarii

 1. ştii bine că atunci când vine vorba despre copii (la care adaugi şi cărţi) eu nu pot sta deoparte. ţi-am şi spus că voi fi lângă umărul tău, chiar neştiind despre ce este vorba, o repet şi acum când ştiu câte ceva. pentru că eu cred în implicare. şi în copiii care cresc oameni mari cu ajutorul nostru. 🙂

  Răspunde
  • psi, am știut că mă vei susține, așa cum mă bazez și pe implicarea altor câțiva oameni. Proiectul acesta nu vreau sa fie AL MEU. Doresc să fie unul COLECTIV. Am luat în calcul, dacă lucrurile se vor mișca bine, chiar și un nou blog pentru el, unul cu mai mulți autori. Îți mulțumesc mult.

   Răspunde
   • sper să te sprijini şi pe comunitatea noastră pentru el. 🙂 chiar dacă nu toţi, sunt sigură că unii dintre noi ne vom implica.

    Răspunde
 2. carte. copii. dăruire.
  da, i’m in. 🙂

  Răspunde
  • Loredana, tu ești unul dintre oamenii de la care oricine poate învăța ce înseamnă să dăruiești. Un exemplu și pentru mine, mărturisesc. Îți mulțumesc mult!

   Răspunde
   • E mult, mult prea frumos spus și eu știu perfect că e doar o fărâmă din ce aș putea face… de-aia mă bucur că se ivesc ocazia… mulțumesc. O să ne iasă o treabă grozavă!!! Ne-adunăm pe-acolo, e super așa!!! Ahh, cum mi se-aprinde entuziasmul în vene când văd că oamenii se implică…

    Răspunde
 3. Corina

   /  4 ianuarie 2014

  Imi place proiectul ! 🙂

  Răspunde
 4. Iuliana

   /  4 ianuarie 2014

  Copii si carti – la asa ceva poti sa contezi pe mine oricand.
  Felicitari si mult succes in tot ce ti-ai propus. Sa ti se implineasca visele si implinirea lor sa iti aduca numai bucurii.

  Răspunde
  • Mulțumesc mult Iuliana. Cred că nu este un lucru surprinzător dacă îți spun că știam că vei îmbrățișa această idee. Pentru că am impresia că te cunosc de o viața. 🙂

   Răspunde
 5. Spune-mi ce crezi că aş putea face să ajut, dragă Sonia!

  Răspunde
  • Dragoș, primul pas l-ai făcut deja. Susținerea ta, chiar dacă și numai la nivel declarativ deocamdată, contează mult. Dar deja știi asta. Primul pas este să facem o listă de cărți. Autor, denumire, vârsta pentru care este recomandată. Cum nu ești prieten cu Google, poți să le pui aici. Le transcriu eu. 🙂 De asemenea te pot înscrie și în tabelul cu cei care și-au exprimat disponibilitatea de a participa la acest proiect. Am nevoie de acordul tău pentru că pe lângă nume și adresa blogului, este o rubrică cu adresa de e-mail. Nu știu dacă dorești să devină publică. Ăștia sunt primii pași.

   Răspunde
   • O listă de cărţi? Mă pui la muncă! 🙂
    Adresa mail nu-i o problemă – odinioară, pe Yahoo 360° am avut şi numerele de telefon publice.
    Întotdeauna susţin lucrurile pe care le simt benefice, apropiate sufletului. Important e să să şi pot face ceva concret, nu doar să spun că-mi place şi sînt de acord. 😉

    Răspunde
    • Hai că nu e așa greu. 🙂 Nu trebuie să faci un pomelnic cât toate zilele. Până o să reușesc să găsesc susținere și din altă parte, nu o să-mi permit să achiziționez foarte multe. O să te trec în tabel.
     Normal că nu vreau să-mi spui că este frumos, chiar dacă tu crezi că este așa. Ideea este că dacă se implică multă lume, vestea se va răspândi și poate gestul de a dărui o carte se va multiplica. Nu vreau să-ți dau exemple de proiecte care au avut succes, că încă îmi știu forța și îmi văd lungul nasului. Sper doar că împreună putem face ceva. Și am exemplul meu. Nu am fost niciodată nepăsătoare și am întins o mână de ajutor de câte ori am putut. Însă de când am blog gesturile acestea s-au înmulțit. Pentru că cineva mi-a adus aminte de ele.

     Răspunde
     • Ce nu fac eu pentru tine… 😀 Iaca, am călcat pe teritoriu duşman! 😛
      Sper că vei obţine şi colaborarea Roxanei la proiect – ştii cît e de inimoasă cînd e vorba de carte şi copii. 😉

      Răspunde
      • Apreciez. Mult! Da, și eu cred că Roxana se va alătura acestei idei. E doar chestiune de timp. Ea este deosebit de inimoasă și a făcut lucruri cu adevărat remarcabile.

       Răspunde
 6. Nu ştiu exact ce vrei să faci şi, cel puţin deocamdată, nu prea am timp, dar o să te ajut cu plăcere ce o să pot şi ori de câte ori o să pot.
  Iar dacă e vorba de dăruit, pot contribui cu exemplare din cărţile traduse de mine (pe care le primesc gratuit de la edituri şi le fac întotdeauna cadou). Majoritatea sunt cărţi SF şi cred că sunt potrivite pentru copii care-au trecut de 10-12 ani.

  Răspunde
  • Mulțumesc mult. Oferta ta este mai mult decât binevenită. Pentru început mă bazez pe resursele proprii și pe oameni care mă vor sprijini pentru că mă cunosc și au încredere în mine. Dacă proiectul prinde contur, ceea ce sper și îmi doresc din tot sufletul, voi face și alte demersuri.

   Răspunde
   • Dacă se vor face prezentări/recenzii ale cărţilor, cred că se vor găsi şi edituri care să le ofere, în schimbul reclamei.

    Răspunde
    • Este una dintre posibilitățile pe care am luat-o în calcul. Fără să știu dacă este o idee viabilă. Îți mulțumesc pentru confirmare.

     Răspunde
 7. Minunat proiect! Felicitări şi multă baftă! Voi ajuta cu cel mai mare drag dacă e nevoie de mine. Listă cu cărţi…. ufff, poate găsim un cadru didactic să ne ajute? Mi-e teamă că nu aş putea spune eu ce anume e recomandat pentru ce varsta…

  Răspunde
  • E nevoie de NOI. Mulțumesc mult. Eu aș zice să mergem pe bunul nostru simț. Cărți pe care le-am citit cu plăcere la vremea copilăriei sau pe care le citesc copii noștri, unde este cazul.

   Răspunde
 8. Sonia, inca nu pricep ce vom avea de scris, dar asta nu ma impiedica sa iti sustin proiectul din toata inima si sa te felicit pentru initiativa. Cu aceasta ocazie mi-am amintit ca i-am promis unei nepotele de la Satu-Mare ca ii trimit niste carti si nu am facut-o. Imi arunc un ochi pe la tine azi-maine, poate ma decid ce sa ii cumpar. 🙂

  Răspunde
  • Mulțumesc Vienela. Nici eu nu știu încă ce vom scrie. Vom vedea la momentul potrivit. De fiecare dată o altă temă, întotdeauna ceva interesant. Important va fi să facem cunoscută ideea. Și să obținem implicare de la cât mai mulți oameni.

   Răspunde
 9. Daca nu as crede in concidente atunci as crede in puterea gandului si a energiilor ce converg catre frumos. IAr eu cred in amandoua. Exact astazi scriam pe blogul Vienelei urmatoarele cuvinte: „din discutii ies ideile grozave” si ” simt ca din cautarile si colaborarile noastre, ale tuturor, se pot naste proiecte si fapte frumoase ” . iar tu vii acum cu aceasta idee superba , menita a da un nou sens acestor energii canalizate spre frumos, dornice de a darui si de a se darui. asa ca eu sunt convinsa ca va fi un proiect ce va trece dincolo de paginile scrise in virtual. visez la intalniri reale, la campanii in care sa ne adunam mai multi si sa mergem sa daruim impreuna, sa cunoastem o parte din acei copii…. si visele incep sa prinda aripi . Datorita tie, Sonia. Te sustin cu tot ce pot si te voi sustine cu tot ce voi putea eu.

  Răspunde
  • Mulțumesc mult Vali. Și eu visez ca și tine, împreună cu tine și cu alții asemeni nouă. Când ai vreme poate lași și câteva idei de cărți care ți se par potrivite. O seară faină!

   Răspunde
 10. Păi se poate să mă cotesc de la așa ceva? 😯
  Contează și pe mine, Sonia! 🙂

  P.S. Dragoș îi de vină, recunosc, altminteri probabil dădeam de campanie după isprăvirea ei.. :oops.

  Răspunde
  • Bursucel, în primul rând bun venit, sunt onorată. Îți mulțumesc mult. Și ție și domnului di vin(ă). 🙂

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: